dr. helen romania
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ

Dr. Helen

O echipa profesionista cu experienta, care discuta cu fiecare client in parte, ii asculta problemele medicale, ii recomanda cele mai calitative produse si ii stabileste un stil de viata sanatos!

WWW.DRHELEN.RO

Despre noi

Inainte de a crea Dr. Helen, fiecare dintre noi a avut o problema medicala. Fie ca a fost vorba de sanatate, de ingrijire corporala, de infrumusetare faciala, terapie, reumatism, spondiloza cervicala sau imbatranire prematura, fiecare membru al echipei noastre s-a lovit de astfel de probleme. 

Am inceput sa cautam solutii! 

Solutii medicale combinate cu produse naturiste!

Ne-am  tratat propriile dureri de spate, dureri cervicale, cicatricile, bataturile, cresterile in greutate excesive, insomniile sau tenul imbatranit si deshidratat, cu produse atent selectionate! Am testat o multitudine de plasturi medicinali si i-am gasit pe cei mai buni, cu rezultate imediate. Am testat masti cu collagen, anti-imbatranire si ne-am creat propriile noastre creme de slabit.

Dr. Helen

logo white

PRODUSE PENTRU SANATATE, ATENT SELECTIONATE!

Am mers mai departe si nu ne-am multumit sa vindem on-line doar plasturi pentru slabit sau plasturi pentru dureri de spate, plasturi pentru cicatrici, plasturi pentru detoxifiere, creme pentru slabit sau masti cu colagen, ci am vrut altceva!

Am creat Dr.Helen – o echipa profesionista cu experienta, care discuta cu fiecare client in parte, ii asculta problemele medicale, ii recomanda cele mai calitative produse si ii stabileste un stil de viata sanatos!

Nu am vrut sa fim un simplu magazine online si sa vindem produse pentru infrumusetare si sanatate corporala!

Am vrut sa fim Dr. Helen – o echipa de specialisti, foarte bine pregatiti, care vine in sprijinul persoanelor interesate de o viata activa, echilibrata si calitativa!

Dr. Helen iubeste viata!

Dr. Helen va ofera consultanta gratuita, va intuieste problemele dumneavoastra, va intelege si va determina spre o viata sanatoasa!

Nu exista viata fara Dr. Helen!

Iubeste pe Dr. Helen!

Suntem bucurosi pentru ca aveti incredere in noi!

Multumim tuturor clientilor nostri! Nu uitati ca beneficiati de Consultanta Gratuita de Specialitate!